Patroonvloeren

Wij van De Vloerspecialist leveren ook duo plank patroonvloeren van hoge kwaliteit. Patroonvloeren worden al jarenlang gebruikt en zijn in vele verschillende patronen verkrijgbaar. De meest bekende patronen zijn de Versaille panelen, de visgraatvloeren en de Hongaarse punt. Door middel van de verschillende patronen, kleuren en afwerking kunt u zelf het karakter van uw vloer bepalen. Zo creëert u een vloer die helemaal past bij uw wensen en uw interieur.

Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor u. Bij patroonvloeren speelt specialisme, vakmanschap en ervaring een grote rol. Wij beschikken over deze kwaliteiten, waardoor u erop kunt vertrouwen dat wij u een unieke vloer van hoge kwaliteit leveren.

Als u kiest voor een patroonvloer, zult u de vele voordelen van deze vloeren ervaren. Ten eerste zijn de mogelijkheden van de patroonvloeren eindeloos. Naast de goede kwaliteit en duurzaamheid van de vloeren, zien deze er ook nog eens zeer ambachtelijk en authentiek uit. De vloeren zijn makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Voor meer informatie over de voordelen en eigenschappen van de patroonvloeren, kunt u contact met ons opnemen.

Maak vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via de contact pagina: