Houten vloer aanbieding

Als u op zoek bent naar een houten vloer bieden wij van De Vloerspecialist u de beste aanbieding!

Soorten houten vloeren

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste aanbieding bieden voor uw nieuwe houten vloer. Hieronder lichten wij onze soorten vloeren kort toe.

Houten vloer aanbiedingDuo planken
Een duovloer of ook wel duoplank, multiplank, multivloer of lamelparket genoemd is een samengestelde houten vloer. Hiermee wordt bedoeld dat de vloer uit twee delen is opgebouwd, een toplaag, dit is meestal eiken en een multiplex onderlaag, dit is meestal berken multiplex.

Tapisparket
Tapis kan meerdere keren geschuurd worden, waardoor een levensduur tot wel 100 jaar kan worden behaald. De latjes liggen “koud” tegen elkaar aan en worden aan de onderkant volledig verlijmd.

Lamelparket
Lamelparket is een halfmassiefvloer. Hierbij is er een laag edelhout van meestal 4mm of 6mm dikte op een lattenlaag verlijmd.

Massieve vloeren
Massief houten vloeren zijn betrouwbaar en hebben karakter. Het is ook niet alleen de opvallende persoonlijkheid, maar ook kracht en duurzaamheid kenmerken deze vloer.

Kortom, wij helpen u graag verder voor meer informatie over een nieuwe houten vloer en brengen u op de hoogte van de beste aanbieding!

Voordelen van een houten vloer

Het fijne aan een houten vloer is dat hij in de loop der jaren mooi blijft. Maar het hout werkt en blijft werken, het zet uit en het krimpt weer als de lucht droog is. Dat kan vervelend zijn want kieren en scheuren in uw vloer kunnen worden gezien als een gebrek.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een houten vloer tegen een scherpe aanbieding? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)