Houten vloer aanschaffen

De Vloerspecialist helpt u graag bij het aanschaffen van een houten vloer voor uw woning of bedrijfspand.

Soorten houten vloeren

Houten vloer aanschaffen Duo planken
Een duovloer of ook wel duoplank, multiplank, multivloer of lamelparket genoemd is een samengestelde houten vloer. Hiermee wordt bedoeld dat de vloer uit twee delen is opgebouwd, een toplaag, dit is meestal eiken en een multiplex onderlaag, dit is meestal berken multiplex.

Tapisparket
Tapis kan meerdere keren geschuurd worden, waardoor een levensduur tot wel 100 jaar kan worden behaald. De latjes liggen “koud” tegen elkaar aan en worden aan de onderkant volledig verlijmd.

Lamelparket
Lamelparket is een halfmassiefvloer. Hierbij is er een laag edelhout van meestal 4mm of 6mm dikte op een lattenlaag verlijmd. De onderste laag is meestal een dunne laag berkenhout. De vloer bestaat zodoende uit 3 verschillende lagen hout. Deze lagen zijn in tegenovergestelde richting aan elkaar verlijmd wat de werking, uitzetten en krimpen, doet verminderen.

Massieve vloeren
Massief houten vloeren zijn betrouwbaar en hebben karakter. Het is ook niet alleen de opvallende persoonlijkheid, maar ook kracht en duurzaamheid kenmerken deze vloer.

Kortom, wij beschikken over alle materialen, kennis en ervaring om u de beste service te bieden bij het aanschaffen van een houten vloer.

Voordelen van het aanschaffen van een houten vloer

Het fijne aan een houten vloer is dat hij in de loop der jaren mooi blijft. Maar het hout werkt en blijft werken, het zet uit en het krimpt weer als de lucht droog is. Dat kan vervelend zijn want kieren en scheuren in uw vloer kunnen worden gezien als een gebrek.

Contact

Heeft u interesse in het aanschaffen van een houten vloer? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)