Houten vloer schuren Den Haag

Houten vloer schuren Den HaagIs uw interieur toe aan een andere uitstraling, is uw ‘oude’ houten vloer zichtbaar verouderd of bent u simpelweg toe aan een nieuw kleurtje? Meteen een compleet nieuwe houten vloer laten leggen is niet nodig! Het begint namelijk allemaal bij uw houten vloer schuren Den Haag. En daarvoor bent u bij De Vloerspecialist nou precies aan het juiste adres!

Waarom schuren?

Aan een compleet nieuwe vloer kan een aardig prijskaartje hangen. Een andere optie is dan ook het laten schuren van uw houten vloeren. Dit is niet alleen goedkoper, maar het scheelt ook weer het gedoe dat een nieuwe vloer met zich meebrengt! Het verschil tussen een nieuwe vloer en een opnieuw geschuurde vloer is ook bijna niet te zien. Tijdens het schuren worden namelijk alle oneffenheden uit uw vloer gehaald. Kortom: laat uw houten vloer schuren! De Vloerenspecialist is graag uw partner tijdens dit proces.

Tijdens deze opknapbeurt wordt, afhankelijk van de omvang van het project, de vloer geschuurd, gelakt en geolied indien gewenst. Tijdens het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. Hierna kunnen wij nog lakken voor een laagje extra bescherming en oliën indien u een warmere of juist modernere uitstraling wenst. Het kan allemaal: wij laten u graag de mogelijkheden zien!

Laat uw houten vloer schuren Den Haag door De Vloerspecialist!

Heeft u interesse in onze service wat betreft houten vloer schuren Den Haag? Of wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u! Dan kunt u zo snel mogelijk van een mooi geschuurde houten vloer genieten.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)