Houten vloeren showroom

De Vloerspecialist biedt u een groot aanbod voor houten vloeren in onze showroom in Den Haag. Wij beschikken over een breed assortiment dus er zit altijd de perfecte vloer voor u tussen.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor houten vloeren in onze showroom, namelijk:

 • Houten vloeren showroomEen duovloer ook wel duoplank, multiplank, multivloer of lamelparket genoemd is een samengestelde houten vloer.
 • Tapisparket kan meerdere keren geschuurd worden, waardoor een levensduur tot wel 100 jaar kan worden behaald. De latjes liggen “koud” tegen elkaar aan en worden aan de onderkant volledig verlijmd.
 • Lamelparket is een halfmassiefvloer. Hierbij is er een laag edelhout van meestal 4mm of 6mm dikte op een lattenlaag verlijmd.
 • Massief houten vloeren zijn betrouwbaar en hebben karakter. Het is ook niet alleen die opvallende persoonlijkheid, maar ook kracht en duurzaamheid die deze vloer kenmerken.

Onderhoud van houten vloeren

Onderhoud is een erg belangrijk onderdeel na het aanschaffen van uw nieuwe vloer. De manier van afwerking speelt daarnaast ook een belangrijke rol. Houten vloeren moeten authentiek zijn en ook op een traditionele vakkundige wijze geplaatst worden. Wij helpen onze klanten met het adviseren, aankopen en onderhouden van houten vloeren voor woningen en bedrijven in onze showroom, dat is onze grote passie!

Lakken
Uw parket vloer lakken is een goede oplossing voor het beschermen van uw vloer tegen dagelijks gebruik. De laklaag op de vloer gaat een lange tijd mee, namelijk ongeveer tien jaar en het verdere onderhoud beperkt zich tot stofzuigen en dweilen.

Oliën
Wanneer u kiest voor oliën als onderhoud, houdt u de natuurlijke uitstraling van het hout intact. Olie heeft een iets mattere uitstraling en trekt sneller en beter in de houten vloer.

Waxen
Wax is ook een afwerkingsmiddel voor uw parket. Het is een mix die ook olie bevat. Het wordt rechtstreeks op nog onbehandelde vloeren aangebracht.

Contact

Heeft u interesse in een van onze houten vloeren? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Haag! Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)