Houten vloeren Wassenaar

De Vloerspecialist is een bedrijf dat u voorziet van een groot assortiment aan houten vloeren voor uw woning of bedrijfspand in Wassenaar.

Wij bieden verschillende soorten houten vloeren in Wassenaar aan namelijk:

 • Houten vloeren WassenaarEen duovloer ook wel duoplank, multiplank, multivloer of lamelparket genoemd is een samengestelde houten vloer.
 • Tapisparket kan meerdere keren geschuurd worden, waardoor een levensduur tot wel 100 jaar kan worden behaald. De latjes liggen “koud” tegen elkaar aan en worden aan de onderkant volledig verlijmd.
 • Lamelparket is een halfmassiefvloer. Hierbij is er een laag edelhout van meestal 4mm of 6mm dikte op een lattenlaag verlijmd.
 • Massief houten vloeren zijn betrouwbaar en hebben karakter. Het is ook niet alleen die opvallende persoonlijkheid, maar ook kracht en duurzaamheid die deze vloer kenmerken.

Onderhoud van houten vloeren in Wassenaar

Onderhoud van uw vloer is erg belangrijk en de manier van afwerking speelt daarbij ook een belangrijke rol. Houten vloeren in Wassenaar moet authentiek zijn en ook op een traditionele vakkundige wijze geplaatst worden. Wij helpen onze klanten met het adviseren, aankopen en onderhouden van houten parket vloeren voor woningen en bedrijven, dat is onze grote passie!

Lakken
Uw parket vloer lakken is een goede oplossing voor het beschermen van uw vloer tegen dagelijks gebruik. De laklaag op de vloer gaat een lange tijd mee, ongeveer tien jaar en het verdere onderhoud beperkt zich tot stofzuigen en dweilen.

Oliën
Wanneer u kiest voor oliën als onderhoud, houdt u de natuurlijke uitstraling van het hout intact. Olie heeft een iets mattere uitstraling en trekt sneller en beter in de houten vloer in Wassenaar.

Waxen
Wax is ook een afwerkingsmiddel voor uw parket. Het is een mix die ook olie bevat. Het wordt rechtstreeks op nog onbehandelde vloeren aangebracht. Waxen combineert de positieve eigenschappen van wax en olie, beschermt het parket tegen vocht en vuil en is hiernaast zeer eenvoudig aan te brengen.

Contact

Heeft u interesse in ons assortiment aan houten vloeren voor uw woning of bedrijfspand in Wassenaar? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)