Inloopkasten

De inloopkast is voor veel mensen het ultieme gevoel van luxe. Stelt u zich eens voor: een complete kamer ingericht als garderobekast. Dit van oorsprong Amerikaans concept begint de laatste jaren in Nederland enorm aan populariteit te winnen. Dat is ook niet verwonderlijk als men bedenkt welke voordelen een inloopkast u biedt. Werkelijk elke beschikbare millimeter kan worden benut als kastruimte welke door het ontbreken van deuren zeer overzichtelijk is. Bij het ontwerpen van een inloopkast zijn er wat indeling betreft nauwelijks beperkingen waardoor u uw inloopkast volledig kunt afstemmen op uw garderobe. Uiteraard zijn de inloopkasten uit te voeren in diverse kleurstellingen. De mogelijkheden tot kamerhoge interieurs, bodems en achterwanden dragen nog eens extra bij aan de luxe uitstraling van onze inloopkasten.

Verlichting verhoogt niet alleen het luxe gevoel maar draagt ook bij aan de bruikbaarheid van de kast. Door het ontbreken van daglicht is goede verlichting van groot belang in een “walk-in-closet”. Ook wat verlichting betreft zijn de mogelijkheden weer legio. Vraag ons naar een overzicht van alle mogelijkheden op dit gebied.

Als toegangsdeur tot de inloopkast kan natuurlijk de standaard binnendeur dienst doen maar de ProLine schuifdeuren behoren ook tot de mogelijkheden. Optioneel kunnen de ProLine schuifdeuren zo uitgevoerd worden dat er geen sprake is van een voor- of achterzijde van de deur, waardoor de deuren aan twee zijden mooi zijn. Dit zorgt ervoor dat de ProLine schuifdeuren ook kunnen dienen als scheidingsdeur naast de oorspronkelijke functie van kastdeur.

Kortom uw garderobe verdient een ProLine inloopkast. Bent u geïnteresseerd in een inloopkast? Kom langs of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Maak vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via de contact pagina: