Laminaat showroom

Laminaat showroomDe Vloerspecialist biedt u een groot aanbod voor laminaat in onze showroom in Den Haag. Wij beschikken over laminaat in verschillende soorten die variëren van eikenhout tot zeer glad leisteen. Zo heeft u altijd ruime keuze uit de beste laminaat vloeren die uw ruimte er fantastisch uit zullen laten zien. Laminaat is makkelijk te installeren en eenvoudig te onderhouden. Door deze goede eigenschappen is dit een van de meest gevraagde vloeren. Kortom, kom eens ons aanbod aan laminaat bewonderen in onze showroom.

U kunt er voor kiezen om de vloer zelf te gaan leggen, maar u kunt ook gebruik maken van onze best opgeleide vakmannen die u de beste service kunnen bieden. Zij leggen de vloer voor u waar en wanneer u wilt.

De voordelen van laminaat

Bij laminaat is het vaak dat u goedkoper uit bent, dan het aanschaffen van een houten vloer. De keuze is reuze in onze showroom en op de website! Tegenwoordig bestaan er enorm veel soorten laminaatvloeren en is het haast niet meer te onderscheiden van de houten vloeren. Ook is het onderhoud en het schoonmaken van uw laminaat vloer is heel eenvoudig. Voor laminaat zijn weinig materialen nodig om het schoon te houden in uw woning of bedrijfspand. Zo is de stofzuiger of een reinigingspakket voldoende. Vaak moet u voor een houtenvloer rekenen op extra kosten als u die wilt onderhouden. Dat gebeurt met olie of lak.

Naast laminaat bieden wij u natuurlijk nog veel meer soorten vloeren aan in onze showroom.

Contact

Heeft u interesse in het aanschaffen van laminaat voor uw woning of bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Haag. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

Naam (verplicht)

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)