Onderhoud parket Scheveningen

Onderhoud parket Scheveningen Fineerparket is opgebouwd uit een basis van laminaat waarop een dun laagje edelhout is aangebracht. Een fineerparketvloer heeft zodoende de uitstraling van een echte houten vloer. Door de geringe hoeveelheid edelhout welke is verwerkt in een fineerparketvloer, is de investering veelal lager dan een andersoortige parketvloer. Wel kan parket ook onderhoud nodig hebben. Vooral als u wilt dat de parket vloer een lange tijd meegaat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het laten lakken, oliën of waxen van uw parketvloer. Bij de Vloerspecialist bent u aan het juiste adres voor het onderhoud parket Scheveningen .

Lakken

Uw parket vloer lakken is een goede oplossing voor het beschermen van uw vloer tegen dagelijks gebruik. De laklaag op de vloer gaat een lange tijd mee, ongeveer tien jaar en het verdere onderhoud beperkt zich tot stofzuigen en dweilen. In vergelijking met olie en was biedt een gelakte vloer een betere bescherming tegen vetvlekken, vloeistoffen en slijtage. Ideaal voor gezinnen met kinderen en mensen die van weinig onderhoud houden!

Oliën

Wanneer u kiest voor oliën als onderhoud parket Scheveningen , houdt u de natuurlijke uitstraling van het hout intact. Olie heeft een iets mattere uitstraling en trekt sneller en beter in het hout van de parket vloer. De vloer hoeft daarom ook niet eerst geïmpregneerd te worden.

Waxen

Wax is ook een afwerkingsmiddel voor uw parket. Het is een mix wat ook olie bevat. Het wordt rechtstreeks op nog onbehandelde vloeren aangebracht. Waxen combineert de positieve eigenschappen van wax en olie, beschermt het parket tegen vocht en vuil en is hiernaast zeer eenvoudig aan te brengen.

Interesse

Heeft u interesse in onze service wat betreft onderhoud parket Scheveningen ? Neem dan contact met ons op. Ook voor verdere vragen en vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u ons contactformulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met ú opnemen.

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)