Parket aanschaffen

De Vloerspecialist helpt u graag bij het aanschaffen van een parket vloer. Wij bieden een groot assortiment aan waardoor er altijd een vloer tussen zit die aan uw wensen en eisen voldoet! Smaken verschillen uiteraard, maar er is niks zo origineel en betrouwbaar als parket. Niets gaat er boven hout in huis. Wij van De Vloerspecialist weten dit als geen ander. Daarom hebben wij een enorm groot aanbod van diverse merken parket en parketvloeren van goede kwaliteit.

Soorten parket vloeren

Parket aanschaffen

Als u een parket vloer wilt aanschaffen wilt u er natuurlijk alles over weten. Parket is een verzamelnaam voor allerlei soorten hardhouten vloeren. Er zijn twee soorten parket: massief en lamel parket. Massief parket bestaat uit massieve planken die thuis nog gelakt of geolied moeten worden. Lamel parket kan op verschillende manier opgebouwd worden, maar bestaat altijd uit meerdere opbouwlagen.

Sterke houten vloeren zijn standaard opgebouwd uit 2 lagen. Op die manier wordt de ‘werking’ van hout zoveel mogelijk afgeremd. De onderlaag bestaat meestal uit berken multiplex. Voor welke plank en afwerking je ook kiest, het maakt uw interieur ontzettend sfeervol. Naast de prachtige natuurlijke uitstraling gaat parket ook samen met vloerverwarming en vloerkoeling.

Wij leveren maatwerk!

U hoeft helemaal niets zelf te doen. Onze vakmensen komen de maten opnemen en het parket bezorgen. Vervolgens zullen zij het parket leggen en de plinten plaatsen. Dit alles doen wij graag voor u. Door onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij oog voor detail en maken we uw wensen werkelijkheid!

Naast onze hulp bij het aanschaffen van een parket vloer kunnen wij u bij nog veel meer aspecten van dienst zijn. Kijk voor ons verdere aanbod aan vloeren op de website.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een parket vloer? Of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u antwoorden.

 

 

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)