Parket renoveren Den Haag

Parket renoveren Den HaagEen parketvloer is erg duurzaam en gaat dus jarenlang – al dan niet levenslang – mee. Echter wordt de vloer natuurlijk erg intensief gebruikt in uw woning of bedrijfspand. Naderhand kunnen er dus wel eens beschadigingen, zoals krasjes, deuken en putten, ontstaan. De oplossing: laat uw parket renoveren Den Haag! Hiervoor bent u bij De Vloerspecialist aan het juiste adres. Met ons vakmanschap toveren wij uw beschadigde parketvloer om in een zo-goed-als-nieuwe parket vloer.

Wij bieden u het complete pakket

Een beschadigd parket betekent niet meteen het einde van die parketvloer. Wanneer u ervoor kiest om het parket te laten schuren en behandelen zult u merken dat uw bestaande parket er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Daarnaast is het laten behandelen van uw bestaande vloer een goedkopere en duurzamere optie en duren de werkzaamheden veel minder lang. Kortom: kies voor parket renoveren Den Haag!

Tijdens deze opknapbeurt wordt de parket vloer geschuurd, gelakt en geolied. Bij het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. Hierna is de vloer weer mooi effen en zijn alle beschadigingen zo goed mogelijk weggewerkt. De volgende stap is het lakken van de vloer. Een extra laagje lak zorgt ervoor dat de vloer mooi stof- en vetvrij blijft en beschermt de vloer tegen slijtage. Daarna kan de vloer nog naar wens geolied worden. Wij bieden u het complete pakket!

Parket renoveren Den Haag door De Vloerspecialist!

Heeft u interesse in onze service wat betreft parket renoveren Den Haag? Of wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u!

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)