Parket schuren Den Haag

Parket schuren Den HaagZiet uw parket vloer er inmiddels uit alsof het zijn beste tijd wel heeft gehad? Een vloer met putten en krassen is natuurlijk niet wat u wilde toen u voor een piekfijne parket vloer koos. Gelukkig is de oplossing dichtbij en relatief goedkoop. Voor parket schuren Den Haag bent u namelijk bij De Vloerspecialist aan het juiste adres! Met ons vakmanschap toveren wij uw beschadigde parket vloer om in een zo-goed-als-nieuwe parket vloer.

Waarom schuren?

De twee voornaamste redenen zijn dat het veel goedkoper is als het aanschaffen van een nieuwe parket vloer. Daarnaast is het veel minder gedoe en kost het schuren ook veel minder tijd dan het aanleggen van een compleet nieuwe vloer. Om het beste resultaat te bereiken is het slim om het werk uit te laten besteden aan een echte ambachtsman. Het schuren van parket is namelijk specialistisch werkt en vraagt een aantal jaar ervaring en ook de juiste materialen en gereedschappen. Alleen met de beste service en kwaliteit komt het project tot een goed einde.

Tijdens deze opknapbeurt wordt, afhankelijk van de omvang van het project, de parket vloer geschuurd, gelakt en geolied indien gewenst. Tijdens het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. Hierna kunnen wij nog lakken voor een laagje extra bescherming en oliën.

Parket schuren Den Haag? Dan staat De Vloerspecialist voor u klaar!

Heeft u interesse in onze service wat betreft parket schuren Den Haag? Of wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u! Dan loopt u binnenkort op de mooiste ‘nieuwe oude’ vloer die u zich maar kunt wensen.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)