Parket schuren en behandelen

Parket schuren en behandelenZiet uw parket vloer er inmiddels uit alsof het zijn beste tijd wel heeft gehad? Een vloer met putten en krassen is natuurlijk niet wat u wilde toen u voor een piekfijne parket vloer koos. De oplossing: laat uw parket schuren en behandelen. Hiervoor bent u bij De Vloerspecialist aan het juiste adres! Met ons vakmanschap toveren wij uw beschadigde parket vloer om in een zo-goed-als-nieuwe parket vloer.

Waarom het complete pakket?

Wanneer uw parket beschadigd is, denkt u misschien aan het laten leggen van een gloednieuwe parket vloer. Dit is echter niet de voornaamste oplossing. Het schuren en behandelen van parket zorgen er namelijk voor dat de vloer er binnen de kortste keren als nieuw uit ziet. Daarnaast is het laten behandelen van uw bestaande vloer een goedkopere en duurzamere optie.

Tijdens deze opknapbeurt wordt, afhankelijk van de omvang van het project, de parket vloer geschuurd, gelakt en geolied. Tijdens het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. Hierna is de vloer weer mooi effen en zijn alle beschadigingen zo goed mogelijk weggewerkt. Hierna begint het lakken. Een extra laagje lak zorgt ervoor dat de vloer mooi stof- en vetvrij blijft en beschermt de vloer tegen slijtage. Daarna kan de vloer nog naar wens geolied worden, zodat de vloer een bepaalde uitstraling krijgt: modern licht of juist warm donker? Het kan allemaal bij parket schuren en behandelen!

Laat De Vloerspecialist uw parket behandelen voor het beste resultaat

Heeft u interesse in onze service wat betreft parket schuren en behandelen? Of wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u!

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)