Parket vloer schuren Den Haag

Parket vloer schuren Den HaagIs uw bestaande parket vloer zichtbaar verouderd of bent u simpelweg toe aan iets nieuws op de vloer? Daarvoor hoeft u niet meteen te beginnen aan het leggen van een nieuwe vloer, want dit is helemaal niet nodig! Een goedkopere en snelle optie is parket vloer schuren Den Haag. Hiervoor bent u bij De Vloerspecialist precies aan het juiste adres! Wij helpen uw ‘oude’ vloer zo snel mogelijk als nieuw te laten lijken.

Waarom schuren?

Het schuren van een parket vloer is een specialistisch werk. Besteed de klus daarom ook uit aan een ambachtelijk bedrijf dat verstand heeft van zaken en de juiste kennis en materialen in huis heeft. Alleen met de beste service en kwaliteit komt het project tot een goed einde. Alleen het beste is voldoende bij De Vloerenspecialist! Onze vakkundige werknemers gaan graag voor u en uw vloer aan de slag. Afhankelijk van de omvang van het project kan het schuren van de vloer al binnen een dag geregeld zijn. Geen gedoe dus!

Tijdens deze opknapbeurt wordt, afhankelijk van de omvang van het project, de parketvloer geschuurd, gelakt en geolied indien gewenst. Tijdens het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. Hierna kunnen wij nog lakken voor een laagje extra bescherming en oliën indien u een warmere of juist modernere uitstraling wenst.

Parket vloer schuren Den Haag? Dan staat De Vloerspecialist voor u klaar!

Heeft u interesse in onze service wat betreft parket vloer schuren Den Haag? Of wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u! Dan loopt u binnenkort op de mooiste ‘nieuwe oude’ vloer die u zich maar kunt wensen.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)