Parketrenovatie Den Haag

Parketrenovatie Den HaagEen parketvloer is erg duurzaam en gaat dus jarenlang mee. Naderhand kunnen er dus wel eens beschadigingen, zoals krasjes, deuken en putten, ontstaan. De oplossing: parketrenovatie Den Haag! Hiervoor bent u bij De Vloerspecialist aan het juiste adres. Wij toveren binnen de kortste keren uw beschadigde vloer om in een ‘nieuwe’ vloer!

Het complete pakket bij De Vloerspecialist

Een beschadigd parket betekent niet meteen dat u moet investeren in een nieuwe vloer. U zult merken dat de renovatie ervoor zal zorgen dat uw bestaande parket er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Daarnaast is het renoveren uw bestaande vloer een goedkopere en duurzamere optie en duren de werkzaamheden veel minder lang.

Tijdens de parketrenovatie Den Haag wordt de vloer geschuurd, gelakt en geolied. Bij het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. Een extra laagje lak zorgt ervoor dat de vloer mooi stof- en vetvrij blijft en beschermt de vloer tegen slijtage. Daarna kan de vloer nog naar wens geolied worden.

Parket schuren prijs per m2 plus het parket in de olie zetten zal u zo’n €15 tot €25 per vierkante meter gaan kosten. Wanneer u er ook nog een likje lak over laat gaan, zal dit u zo’n €25 tot €32 per vierkante meter gaan kosten. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze! Vraag een offerte aan en kom niet voor onverwachte kosten te staan.

Interesse in parketrenovatie Den Haag door De Vloerspecialist?

Heeft u interesse in onze service wat betreft parketrenovatie Den Haag? Of wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u!

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)