Parketspecialist Den Haag

Parketspecialist Den HaagBent u zich aan het oriƫnteren op een nieuwe (parket)vloer of bent u op zoek naar ambachtelijk vakmanschap waarmee uw bestaande parketvloer weer als nieuw gemaakt kan worden? Voor zowel de verkoop als het onderhoud van parket bent u bij De Vloerspecialist aan het juiste adres. Als parketspecialist Den Haag helpen wij u graag met uw parketvloer voor zowel woningen als bedrijven, dat is onze grote passie!

Verkoop en onderhoud onder een dak

Bij De Vloerspecialist kunt u terecht voor zowel nieuwe parketvloeren als een renovatie van uw bestaande parketvloer. Gaat u voor een nieuwe parketvloer, dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten parket. Gaat u voor een halfmassiefvloer van lamelparket, een mooi patroon van tapis parket of toch liever fineerparket? Het hangt allemaal van uw wensen af. Of u nu voor een moderne look gaat of toch een donkere, antieke uitstraling: wij hebben het in ons assortiment. Moeite met kiezen? Ook dan staan wij voor u klaar met passend advies.

Heeft u al een mooie parketvloer, maar is deze door de jaren heen langzaamaan wat slijtage gaan vertonen? Laat uw parket dan schuren en behandelen voor De Vloerspecialist! Tijdens deze opknapbeurt wordt, afhankelijk van de omvang van het project, de parket vloer geschuurd, gelakt en geolied indien gewenst. Tijdens het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. Hierna is de vloer weer mooi effen en zijn alle beschadigingen zo goed mogelijk weggewerkt. De vloer is weer zo goed als nieuw!

De Vloerspecialist als uw parketspecialist Den Haag?

Heeft u interesse in onze service en diensten die we voor u kunnen uitvoeren als uw parketspecialist Den Haag? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u. Wie weet loopt u binnenkort rond op een (gerenoveerd) parket van De Vloerspecialist!

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)