Planken vloer aanbieding

Als u op zoek bent naar een planken vloer bieden wij u de beste aanbieding! De Vloerspecialist beschikt over een groot assortiment. Daarnaast verzekeren wij u de beste kwaliteit, prijs en een lange levensduur van uw vloer.

Verschillende soorten

Planken vloer aanbieding

Een planken vloer straalt warmte en gezelligheid uit. Dit soort vloer is vaak neutraal in kleur en stijl en daarom valt hij goed te combineren met vrijwel elk interieur en elke trend. Dit is ook de reden dat de vloer nog steeds zo populair is. Kortom: een tijdloze planken vloer past overal bij!

Het assortiment dat wij aanbieden is erg groot. Daarom bieden wij u verschillende soorten planken vloeren tegen een scherpe aanbieding. U heeft een ruime keuze uit onder andere eiken en beuken vloeren.

Eikenhouten vloer
Dit is een echte klassieker, die door de verschillende uitvoeringen bij vrijwel elk interieur past

Beukenhouten vloer
Dit is een elegante vloer, die veel combinaties toelaat: zowel moderne, koude en harde materialen kunnen gecombineerd worden met een beukenhouten vloer als natuurlijke materialen met de vloer. Als u steeds uw interieur verandert, is dit een ideale vloer voor u.

Een planken vloer tegen de beste aanbieding!

Na de aanschaf van een planken vloer is de afwerking erg belangrijk. Een extra laag lak kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat krassen en andere beschadigingen minder snel te zien zijn op het hout. Graag adviseren wij u welke afwerking het beste bij u en de vloer past!

Kortom, wij helpen u graag verder voor meer informatie over een nieuwe planken vloer en brengen u op de hoogte van de beste aanbieding!

Contact

Bent u geïnteresseerd in een planken vloer tegen een scherpe aanbieding? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Haag! Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)