Planken vloer Den Haag

Planken vloer Den HaagBent u op zoek naar een planken vloer in Den Haag, die voor een landelijke sfeer in uw woning zorgt? Kies dan voor een vloer van de Vloerspecialist. Wij bieden u de beste kwaliteit en de beste prijs. Daarnaast bent u verzekerd van een lange levensduur.

Welke planken vloer in Den Haag past bij mij?

Een planken vloer straalt warmte en gezelligheid uit. Deze soort vloer is vaak neutraal in kleur en stijl en daarom valt hij goed te combineren met vrijwel elk interieur en elke trend. Dit is ook de reden dat de vloer nog steeds zo populair is. Kortom: een tijdloze planken vloer past overal bij! Het assortiment aan planken vloeren bij De Vloerspecialist is groot. U heeft een ruime keuze uit onder andere eiken en beuken vloeren.

 • Eikenhouten vloer Dit is een echte klassieker, die door de verschillende uitvoeringen bij vrijwel elk interieur past
 • Beukenhouten vloer Dit is een elegante vloer, die veel combinaties toelaat: zowel moderne, koude en harde materialen kunnen gecombineerd worden met een beukenhouten vloer als natuurlijke materialen met de vloer. Als u steeds uw interieur verandert, is dit een ideale vloer voor u.

De afwerking van een planken vloer is erg belangrijk. Een extra laag lak kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat krassen en andere beschadigingen minder snel te zien zijn op het hout. Graag adviseren wij u welke afwerking het beste bij u en uw planken vloer in Den Haag past. Naast een planken vloer bieden wij u natuurlijk nog veel meer soorten vloeren aan. Kijk voor ons aanbod verder op de website!

Contact

Heeft u nog vragen over een planken vloer in Den Haag of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Bij ons kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Neem daarom contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in, mail ons (info@devloerspecialist.nl) of bel ons 06 55 167 495. Wij helpen u graag!

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)