Planken vloer showroom

De Vloerspecialist biedt u een groot assortiment voor een planken vloer aan in onze showroom in Den Haag. Wij verzekeren u de beste kwaliteit en de beste prijs. Daarnaast hebben onze planken vloeren een lange levensduur.

Verschillende soorten

Planken vloer showroom

Een planken vloer straalt warmte en gezelligheid uit. Dit soort vloer is vaak neutraal in kleur en stijl en daarom valt hij goed te combineren met vrijwel elk interieur en elke trend, daarom is de vloer nog steeds zo populair. Kortom: een tijdloze planken vloer past overal bij! Kom deze bewonderen in onze showroom.

Het assortiment dat wij aanbieden voor planken vloeren is erg groot. U heeft een ruime keuze uit onder andere eiken en beuken vloeren.

Eikenhouten vloer
Dit is een echte klassieker, die door de verschillende uitvoeringen bij vrijwel elk interieur past

Beukenhouten vloer
Dit is een elegante vloer, die veel combinaties toelaat: zowel moderne, koude en harde materialen kunnen gecombineerd worden met een beukenhouten vloer als natuurlijke materialen met de vloer. Als u steeds uw interieur verandert, is dit een ideale vloer voor u.

Kom eens een planken vloer bekijken in onze showroom!

Na de aanschaf van een planken vloer is de afwerking erg belangrijk. Een extra laag lak kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat krassen en andere beschadigingen minder snel te zien zijn op het hout. Graag adviseren wij u welke afwerking het beste bij u en de vloer past!

Kortom, wij beschikken over alle materialen, kennis en ervaring om u de beste service te bieden bij de aanschaf van een planken vloer in onze showroom!

Contact

Heeft u interesse in het aanschaffen een planken vloer? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Haag! Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)