Tips vloer onderhouden

Een (nieuwe) vloer heeft natuurlijk een bepalende uitstraling van een ruimte. Na het leggen van een vloer wilt u waarschijnlijk dat de vloer een lange tijd mee gaat. Lees deze tips voor het onderhouden van uw vloer, zo heeft u hier het langst plezier van!

  • Zorg allereerst dat uw vloer correct geplaatst is/wordt. Wanneer de vloer niet goed aansluit, zal er sneller stof en ander vuil tussen komen. Wij van De Vloerspecialist kunnen u helpen de vloer correct te leggen.
  • Wees altijd voorzichtig met verschuiving van meubels. Zware meubels kunnen diepe krassen veroorzaken in uw vloer. Verschuift u vaak meubels? Leg dan een doek of mat onder het meubel of voorzie uw meubels van goede viltjes.
  • Ook een vloer heeft frisse lucht nodig, zeker op plaatsen waar het vochtig kan zijn. Zet u af en toe een raam/deur open en wanneer mogelijk de ventilatie aan. Vervelende schimmels en bacteriĆ«n zullen op deze manier wegblijven.
  • Een deurmat is een goed idee om viezigheid buiten de deur te houden en niet op de vloer te laten komen.

Nu bij iedere parketvloer een gratis onderhoud set om uw nieuwe parketvloer in uitstekende staat te houden door middel van onderhoudende olie!