PVC vloer aanbieding

De Vloerspecialist biedt u een PVC vloer tegen de beste aanbieding! Door ons grote aanbod zit er altijd de perfecte vloer voor u tussen die aan uw wensen en eisen voldoet! Ook werken wij met zeer bekende merken. Daarnaast hebben onze PVC vloeren een kliksysteem. Dit zorgt voor een eenvoudige en snelle plaatsing.

Ook kunt u bij ons extra lang, extra breed en PVC met houtstructuur en vellingskant vinden. Doordat de vloeren waterbestendig zijn kunnen ze ook in de badkamer of keuken geplaatst worden. De vloer is erg makkelijk te onderhouden en kan tegen een stootje. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste kennis en ervaring en bieden wij u een PVC vloer tegen de beste aanbieding!

PVC vloer aanbieding

Verdere voordelen van een PVC vloer:

  • Geen contactgeluid
  • Verkrijgbaar in natuurlijke hout-look
  • Zeer harde toplaag
  • Bestand tegen krassen en vlekken
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming

Een PVC vloer tegen de beste aanbieding!

De mogelijkheden van een PVC vloer zijn eindeloos. Door de verschillende combinaties blijft de vloer altijd geschikt dankzij de tijdloze uitstraling. Daarnaast is de vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Qua uiterlijk lijkt de vloer op een laminaatvloer maar is deze veel duurzamer. Ook gaat PVC oneindig lang mee, kan het nauwelijks beschadigd worden en is het te combineren met vloerverwarming. Als laatst is de vloer niet gevoelig voor vocht.

Contact

Heeft u interesse in het aanschaffen van een PVC vloer voor uw woning of bedrijfspand tegen een scherpe aanbieding? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Haag. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

Naam (verplicht)

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)