PVC vloer ‘s-Gravenzande

Ook biedt De Vloerspecialist een ruim assortiment aan voor een PVC vloer in ‘s-Gravenzande. Door dit ruime assortiment zit er altijd en vloer tussen die aan uw wensen en eisen voldoet! PVC vloer 's-Gravenzande Wij werken met zeer bekende merken. Daarnaast beschikken wij over PVC vloeren met een kliksysteem. Dit zorgt voor een eenvoudige en snelle plaatsing. Ook kunt u bij ons extra lang, extra breed en PVC met houtstructuur en vellingskant vinden. Doordat de vloeren waterbestendig zijn kunnen ze ook in de badkamer of keuken geplaatst worden. De vloer is ook erg makkelijk te onderhouden en kan tegen een stootje. Door de vele voordelen is een PVC vloer geschikt voor iedere woning.

Verdere voordelen van een PVC vloer in ‘s-Gravenzande:

 • Geen contactgeluid
 • Verkrijgbaar in natuurlijke hout-look
 • Zeer harde toplaag
 • Bestand tegen krassen en vlekken
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming

De mogelijkheden met het combineren van een PVC vloer zijn eindeloos. Daarom blijven ze altijd een trend door de tijdloze uitstraling. Daarnaast is de vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Qua uiterlijk lijkt de vloer op een laminaatvloer maar is deze veel duurzamer. Ook gaat PVC oneindig lang mee, kan het nauwelijks beschadigd worden en is het te combineren met vloerverwarming. Als laatst is de vloer niet gevoelig voor vocht. Door al deze aspecten is een PVC vloer in ‘s-Gravenzande de ideale keus!

Naast het leveren en plaatsen van verschillende vloeren bent u voor traprenovatie en voor het maken van maatwerk kasten ook aan het juiste adres bij De Vloerspecialist!

Contact

Heeft u interesse in het aanschaffen van een PVC vloer voor uw woning of bedrijfspand in ‘s-Gravenzande? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)