PVC vloer showroom

PVC vloer showroom

De Vloerspecialist biedt u een groot aanbod voor een PVC vloer aan in onze showroom in Den Haag. Wij beschikken over een groot assortiment waardoor er altijd een vloer tussen zit die aan uw wensen en eisen voldoet! Ook werken wij met zeer bekende merken. Daarnaast hebben onze PVC vloeren  een kliksysteem. Dit zorgt voor een eenvoudige en snelle plaatsing.

Ook kunt u bij ons extra lang, extra breed en PVC met houtstructuur en vellingskant vinden. Doordat de vloeren waterbestendig zijn kunnen ze ook in de badkamer of keuken geplaatst worden. De vloer is ook erg makkelijk te onderhouden en kan tegen een stootje. Kortom, kom eens ons een PVC vloer bewonderen in onze showroom.

Verdere voordelen van een PVC vloer:

 • Geen contactgeluid
 • Verkrijgbaar in natuurlijke hout-look
 • Zeer harde toplaag
 • Bestand tegen krassen en vlekken
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming

De mogelijkheden van een PVC vloer zijn eindeloos in onze showroom en op de website. Door de verschillende combinaties blijft de vloer altijd geschikt dankzij de tijdloze uitstraling. Daarnaast is de vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Qua uiterlijk lijkt de vloer op een laminaatvloer maar is deze veel duurzamer. Ook gaat PVC oneindig lang mee, kan het nauwelijks beschadigd worden en is het te combineren met vloerverwarming. Als laatst is de vloer niet gevoelig voor vocht.

Naast een PVC vloer bieden wij u natuurlijk nog veel meer soorten vloeren aan in onze showroom.

Contact

Heeft u interesse in het aanschaffen van een PVC vloer voor uw woning of bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Haag. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)