PVC vloeren aanbieding

PVC Vloeren aanbiedingDe Vloerspecialist biedt u PVC vloeren tegen de beste aanbieding! Door ons grote aanbod zit er altijd een vloer tussen die aan uw wensen en eisen voldoet. De mogelijkheden van de PVC vloeren zijn dan ook eindeloos. Door de tijdloze uitstraling zullen ze altijd in vrijwel alle soorten interieurs blijven passen. Daarnaast is de vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Qua uiterlijk lijkt de vloer op een laminaatvloer maar is deze veel duurzamer.

Ook gaat PVC oneindig lang mee, kan het nauwelijks beschadigd worden en is het te combineren met vloerverwarming. Als laatst is de vloer niet gevoelig voor vocht.

Verdere voordelen van PVC vloeren:

  • Geen contactgeluid
  • Verkrijgbaar in natuurlijke hout-look
  • Zeer harde toplaag
  • Bestand tegen krassen en vlekken
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming

Over De Vloerspecialist

Wij helpen onze klanten met het aanschaffen van PVC vloeren voor woningen en bedrijven, dit doen wij vaak voor de beste aanbieding! Naast het leveren van vloeren houdt De Vloerspecialist zich ook bezig met het maken van maatwerk kasten zoals schuifdeur kasten of inloop kasten. Het renoveren van trappen hoort ook bij onze werkzaamheden.

Wij leveren maatwerk!

U hoeft helemaal niets zelf te doen. Onze vakmensen komen eerst de maten opmeten. Daarna wordt de vloer geheel op maat gemaakt, vervolgens wordt deze gelegd en de plinten geplaatst. Dit alles doen wij graag voor u. Door onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij oog voor detail en maken we uw wensen werkelijkheid! Zo kunnen wij u dan ook PVC vloeren bieden voor een goede aanbieding.

Contact

Heeft u interesse in het aanschaffen van een van onze PVC vloeren voor een scherpe aanbieding? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

Naam (verplicht)

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)