PVC vloeren kopen

PVC Vloeren kopenWij helpen u graag bij het kopen van een van onze PVC vloeren. Hiervoor bieden wij verschillende soorten aan. De mogelijkheden van de PVC vloeren zijn dan ook eindeloos. Door de tijdloze uitstraling zullen ze altijd in vrijwel alle soorten interieurs blijven passen. Daarnaast is de vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Qua uiterlijk lijkt de vloer op een laminaatvloer maar is deze veel duurzamer.

Ook gaat PVC oneindig lang mee, kan het nauwelijks beschadigd worden en is het te combineren met vloerverwarming. Als laatst is de vloer niet gevoelig voor vocht.

Verdere voordelen van het kopen PVC vloeren:

 • Geen contactgeluid
 • Verkrijgbaar in natuurlijke hout-look
 • Zeer harde toplaag
 • Bestand tegen krassen en vlekken
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming

Over De Vloerspecialist

Wij helpen onze klanten met het kopen van onder andere PVC vloeren voor woningen en bedrijven, dat is onze grote passie. Hiernaast houdt De Vloerspecialist zich ook bezig met het maken van maatwerk kasten zoals schuifdeur kasten of inloop kasten. Het renoveren van trappen hoort ook bij onze werkzaamheden.

Wij leveren maatwerk!

U hoeft helemaal niets zelf te doen. Onze vakmensen komen eerst de maten opmeten. Daarna wordt de vloer geheel op maat gemaakt en vervolgens komen zij deze leggen en de plinten plaatsen. Dit alles doen wij graag voor u. Door onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij oog voor detail en maken we uw wensen werkelijkheid!

Contact

Heeft u interesse in het kopen van een van onze PVC vloeren voor uw woning of bedrijfspand? Of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)