PVC vloeren showroom

PVC Vloeren showroomDe Vloerspecialist biedt u een groot aanbod PVC vloeren aan in onze showroom in Den Haag. De mogelijkheden van de PVC vloeren zijn dan ook eindeloos. Door de tijdloze uitstraling zullen ze altijd in vrijwel alle soorten interieurs blijven passen.

Daarnaast is de vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Qua uiterlijk lijkt de vloer op een laminaatvloer maar is deze veel duurzamer. Ook gaat PVC oneindig lang mee, kan het nauwelijks beschadigd worden en is het te combineren met vloerverwarming. Als laatst is de vloer niet gevoelig voor vocht.

Verdere voordelen van PVC vloeren:

 • Geen contactgeluid
 • Verkrijgbaar in natuurlijke hout-look
 • Zeer harde toplaag
 • Bestand tegen krassen en vlekken
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming

Over De Vloerspecialist

Wij helpen onze klanten met het aanschaffen van PVC vloeren voor woningen en bedrijven in onze showroom en via de website, dat is onze grote passie. Hiernaast houdt De Vloerspecialist zich ook bezig met het maken van maatwerk kasten zoals schuifdeur kasten of inloop kasten. Het renoveren van trappen hoort ook bij onze werkzaamheden.

Wij leveren maatwerk!

U hoeft helemaal niets zelf te doen. Onze vakmensen komen eerst de maten opmeten. Daarna wordt de vloer geheel op maat gemaakt en vervolgens wordt deze gelegd en de plinten geplaatst. Dit alles doen wij graag voor u. Door onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij oog voor detail en maken we uw wensen werkelijkheid! Kortom, kom snel een kijkje nemen om uw perfecte vloer uit te kiezen uit een van onze PVC vloeren in de showroom!

Contact

Heeft u interesse in het aanschaffen van een van onze PVC vloeren voor uw woning of bedrijfspand? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Haag. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u antwoorden.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)