Renovatie parket Den Haag

Renovatie parket Den HaagEen parketvloer is erg duurzaam en gaat dus jarenlang – al dan niet levenslang – mee. Echter wordt de vloer natuurlijk erg intensief gebruikt in uw woning of bedrijfspand. Naderhand kunnen er dus wel eens beschadigingen, zoals krasjes, deuken en putten, ontstaan. De oplossing: renovatie parket Den Haag! Hiervoor bent u bij De Vloerspecialist aan het juiste adres. Met ons vakmanschap toveren wij uw beschadigde parketvloer om in een zo-goed-als-nieuwe parket vloer.

Kwaliteit en service staan voorop

Een beschadigd parket betekent niet meteen dat u moet investeren in een nieuwe vloer. Dit kan namelijk nogal prijzig uitpakken, zeker wanneer er een betere en goedkopere oplossing bestaat: renovatie! U zult merken dat de renovatie ervoor zal zorgen dat uw bestaande parket er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Daarnaast is het laten behandelen van uw bestaande vloer een goedkopere en duurzamere optie en duren de werkzaamheden veel minder lang. Renovatie is dus een slimmere en goedkopere investering.

Tijdens deze opknapbeurt wordt de parket vloer geschuurd, gelakt en geolied. Bij het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. De volgende stap is het lakken van de vloer. Een extra laagje lak zorgt ervoor dat de vloer mooi stof- en vetvrij blijft en beschermt de vloer tegen slijtage. Daarna kan de vloer nog naar wens geolied worden. Wij bieden u het complete pakket voor de renovatie parket Den Haag!

Renovatie parket Den Haag door De Vloerspecialist!

Heeft u interesse in onze service wat betreft renovatie parket Den Haag? Of wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u!

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)