Renoveren houten vloer Den Haag

Renoveren houten vloer Den Haag Houten vloeren blijven in de loop der jaren best mooi. Maar hout werkt en blijft werken, het zet uit en het krimpt weer als de lucht droog is. Dat kan vervelend zijn want kieren en scheuren in de vloer kunnen worden gezien als gebreken. Denkt u na over de renovatiemogelijkheden die mogelijk zijn op uw houten vloeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het lakken, oliën of waxen van het hout. Renoveren houten vloer Den Haag kan belangrijk zijn en de manier van afwerking speelt daarbij ook een belangrijke rol.

Lakken

Het lakken van uw houten vloeren is een goede oplossing voor het beschermen van uw vloer tegen dagelijks gebruik. De laklaag op het hout gaat een lange tijd mee, ongeveer tien jaar en het verdere onderhoud beperkt zich tot stofzuigen en dweilen. In vergelijking met olie en was biedt een gelakte vloer een betere bescherming tegen vetvlekken, vloeistoffen en slijtage. Ideaal voor gezinnen met kinderen en mensen die van weinig onderhoud houden!

Oliën

Als u oliën kiest voor het renoveren houten vloer Den Haag , houdt u de natuurlijke uitstraling van het hout intact. Olie heeft een iets mattere uitstraling en trekt sneller en beter in de houten vloer. De vloer hoeft daarom ook niet eerst geïmpregneerd te worden.

Waxen

Een ander afwerkingsmiddel voor uw hout is wax. Het is een mix wat ook olie bevat. Het wordt rechtstreeks op nog onbehandelde houten vloeren aangebracht. Waxen combineert de positieve eigenschappen van wax en olie, beschermt het hout tegen vocht en vuil en is hiernaast zeer eenvoudig aan te brengen.

Interesse

Heeft u interesse in onze service wat betreft renoveren houten vloer Den Haag ? Neem dan contact met ons op. Ook voor verdere vragen en vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u ons contactformulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met ú opnemen.

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)