Schuifdeurkasten

Met een ProLine schuifdeurkast creëert u optimale kastruimte. Door exact maatwerk worden de kasten kamerhoog en kamerbreed voor u op maat gemaakt.

Een ProLine schuifdeurkast biedt u veel meer bergruimte dan een standaardkast. Niet alleen wordt elke beschikbare centimeter benut als kastruimte maar onze kasten zijn ook zeer flexibel in te delen. Samen kunnen wij voor u de meest ideale kastindeling ontwerpen.

Bij een ProLine schuifdeurkast kunt u kiezen uit vier verschillende aluminiumprofielen van de slank & elegante ProLine “Basic” tot de stoer & robuuste ProLine “Wide” Daarnaast kunt u kiezen uit een zeer breed scala aan deur- en glaspanelen. Hierdoor zijn er werkelijk duizenden combinaties mogelijk waardoor uw kast altijd uniek zal zijn.

Of u nu gaat voor kasten met een strak design of houdt u meer van een warme of klassieke uitstraling. ProLine schuifdeurkasten biedt het u allemaal!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze ProLine schuifdeurkasten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

Maak vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via de contact pagina: