Schuren houten vloer Den Haag

Schuren houten vloer Den HaagBent u toe aan een nieuwe uitstraling in uw interieur of is uw bestaande houten vloer zichtbaar verouderd? Logisch dat u dan meteen denkt aan het laten leggen van een nieuwe vloer, maar dit is helemaal niet nodig! Een nieuwe look begint namelijk bij het schuren houten vloer Den Haag. Juist hiervoor bent u bij De Vloerspecialist precies aan het juiste adres! Wij helpen uw ‘oude’ vloer zo snel mogelijk als nieuw te laten lijken.

Waarom schuren?

Het laten schuren van uw bestaande houten vloer is niet alleen goedkoper, maar het scheelt ook weer het gedoe dat een nieuwe vloer met zich meebrengt! Afhankelijk van de omvang van het project kan het schuren van de vloer al binnen een dag geregeld zijn. Het verschil tussen een nieuwe vloer en een opnieuw geschuurde vloer is ook bijna niet te zien. De Vloerenspecialist is graag uw partner tijdens dit proces.

Tijdens deze opknapbeurt wordt, afhankelijk van de omvang van het project, de vloer geschuurd, gelakt en geolied indien gewenst. Tijdens het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. Hierna kunnen wij nog lakken voor een laagje extra bescherming en oliën indien u een warmere of juist modernere uitstraling wenst. Het kan allemaal: wij laten u graag de mogelijkheden zien!

Schuren houten vloer Den Haag? Door De Vloerspecialist natuurlijk!

Heeft u interesse in onze service wat betreft schuren houten vloer Den Haag? Of wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u! Dan loopt u binnenkort op de mooiste ‘nieuwe oude’ vloer die u zich maar kunt wensen.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)