Schuren parket vloer Den Haag

Schuren parket vloer Den HaagBent u toe aan een nieuwe uitstraling in uw interieur of is uw bestaande parket vloer zichtbaar verouderd? Logisch dat u dan meteen denkt aan het laten leggen van een nieuwe vloer, maar dit is helemaal niet nodig! Een nieuwe look begint namelijk bij het schuren parket vloer Den Haag. Juist hiervoor bent u bij De Vloerspecialist precies aan het juiste adres! Wij helpen uw ‘oude’ vloer zo snel mogelijk als nieuw te laten lijken.

Waarom schuren?

Het schuren van een parket vloer is een specialistisch werk. Het is daarom verstandig om dit werk uit te laten besteden aan een specialist die verstand van zaken heeft en ook de juiste materialen heeft om het project tot een goed einde te brengen. Afhankelijk van de omvang van het project kan het schuren van de vloer al binnen een dag geregeld zijn. De Vloerenspecialist is graag uw partner tijdens dit proces.

Tijdens deze opknapbeurt wordt, afhankelijk van de omvang van het project, de parketvloer geschuurd, gelakt en geolied indien gewenst. Tijdens het schuren worden de krasjes, putten en andere oneffenheden uit de vloer gehaald. Hierna kunnen wij nog lakken voor een laagje extra bescherming en oliën indien u een warmere of juist modernere uitstraling wenst. De Vloerspecialist biedt u een totaalpakket aan kwaliteit en service.

Schuren parket vloer Den Haag? De Vloerspecialist staat voor u klaar

Heeft u interesse in onze service wat betreft schuren parket vloer Den Haag? Of wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 55 167 495, te e-mailen naar contact@devloerspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u! Dan loopt u binnenkort op de mooiste ‘nieuwe oude’ vloer die u zich maar kunt wensen.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)