Tapis parket

Tapis kan meerdere keren geschuurd worden, waardoor een levensduur tot wel 100 jaar kan worden behaald. De latjes liggen “koud” tegen elkaar aan en worden aan de onderkant volledig verlijmd. De tussenvloer wordt op zijn beurt verlijmd op de bestaande zandcement-, beton- of anhydrietvloer met als groot voordeel dat de vloer ontzettend stil is. Deze manier van leggen zorgt voor één van de meest stabiele parketvloeren die er zijn en die nauwelijks reageren op normale luchtvochtigheidsverschillen.

De echte Tapisvloer herkent u aan de gevulde spijkergaatjes, al vallen ze nauwelijks op. De vloer moet na het leggen geschuurd, gevoegd (met voegenkit en houtstof) en afgewerkt worden. Hierbij heeft u keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals was, hardwaxolie of lak.

Tweelaags parket

Een tweelaags parket is een systeem dat per defenitie is gemaakt voor vaste plaatsing aan de ondervloer of goed geconstrueerde tussenvloer. Een goed geconstrueerd tweelaags parketsysteem is uitermate geschikt voor plaatsing op vloerverwarming als bij- of hoofdverwarming en vloerkoeling.

Betaalbare kwaliteitsvloer

Tapis heeft een massieve toplaag van 4,2 tot 5,3 mm. Daarmee heeft u zicht op een betaalbare visgraatvloer, waarbij u niet hoeft in te boeten op plaatsingskwaliteit en serviceniveau.

Maak vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via de contact pagina: