Vloertegels aanbieding

Vloertegels aanbieding

Bent u op zoek naar mooie nieuwe vloertegels tegen een goede aanbieding? Dan bent u bij De Vloerspecialist aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten vloertegels, in elke kleur, afmeting of materiaal. Wat uw budget is of wat uw wensen ook zijn, bij ons slaagt u altijd.

Natuursteen of keramisch: welke vloertegels passen het best bij u?

Er zijn verschillende materialen waarvan een vloertegel gemaakt kan zijn. De twee bekendste zijn natuursteentegels en keramische tegels. Natuursteentegels zorgen voor een uniek karakter in uw interieur: iedere steen is anders. Natuurstenen tegels zijn van een sterk materiaal gemaakt en hebben daarom een lange levensduur. Bij natuurstenen vloertegels kunt u denken aan bijvoorbeeld vloertegels van leisteen, hardsteen, kalksteen, kwartsiet, graniet en marmer.

Keramische tegels bestaan uit gebakken aarde en mineralen. Deze vloertegels zijn vaak veel goedkoper dan natuursteentegels. Bij keramische vloertegels moet u denken aan bijvoorbeeld terracotta tegels, cementtegels, grestegels en faience tegels. Dit type tegel kunt u geheel naar uw eigen wens kiezen op het gebied van formaat, kleur en structuur. Hierdoor past een keramische tegel altijd in uw interieur en is het bovendien nog eens erg fijn voor de portemonnee.

In ons uitgebreide assortiment kunt u terecht voor een groot aantal verschillende vloertegels tegen een goede aanbieding. Van een marmeren vloertegel tot een cementtegel: bij ons bent u aan het juiste adres voor alle verschillende soorten vloertegels.

Vloertegels tegen de beste aanbieding!

Vloertegels brengen veel voordelen met zich mee. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar tegels zijn ook nog eens heel hygiënisch. Ze nemen namelijk geen stof op en daarom zijn ze makkelijk te onderhouden. U bent geen uren kwijt aan het schoonmaken van uw vloer.

Vloertegels zijn zeer geschikt voor vloerverwarming: koude voeten zijn dus verleden tijd. Ook hebben goede tegels een zeer lange levensduur en kunnen zelfs uw hele leven lang meegaan. Vloertegels passen ook altijd in uw interieur: van vierkante tot ronde stenen en van een gladde tot een grove steen: er zit altijd iets voor uw bij, in welke kleur dan ook.

Kortom, wij helpen u graag verder wat betreft meer informatie over het aanschaffen van vloertegels en brengen u op de hoogte van de beste aanbieding!

Contact

Heeft u nog vragen over onze vloertegels of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, huidige aanbieding en het assortiment van De Vloerspecialist? Bij ons kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Neem daarom contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in, mail ons (info@devloerspecialist.nl) of bel ons 06 55 167 495. Wij helpen u graag!

Contactformulier

Naam (verplicht)

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)