Vloertegels showroom

Vloertegels showroomDe Vloerspecialist biedt u een groot aanbod aan vloertegels in onze showroom in Den Haag. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten vloertegels, in elke kleur, afmeting of materiaal. Wat uw budget is of wat uw wensen ook zijn, bij ons slaagt u altijd.

Natuursteen of keramisch: welke vloertegels passen het best bij u?

Er zijn verschillende materialen waarvan een vloertegel gemaakt kan zijn. De twee bekendste zijn natuursteentegels en keramische tegels. Natuursteentegels zorgen voor een uniek karakter in uw interieur: iedere steen is anders. Natuurstenen tegels zijn van een sterk materiaal gemaakt en hebben daarom een lange levensduur. Bij natuurstenen vloertegels kunt u denken aan bijvoorbeeld vloertegels van leisteen, hardsteen, kalksteen, kwartsiet, graniet en marmer.

Keramische tegels bestaan uit gebakken aarde en mineralen. Deze vloertegels zijn vaak veel goedkoper dan natuursteentegels. Bij keramische vloertegels moet u denken aan bijvoorbeeld terracotta tegels, cementtegels, grestegels en faience tegels. Dit type tegel kunt u geheel naar uw eigen wens kiezen op het gebied van formaat, kleur en structuur. Hierdoor past een keramische tegel altijd in uw interieur en is het bovendien nog eens erg fijn voor de portemonnee. Alle soorten kunt u komen bekijken in de showroom

Groot aanbod aan vloertegels in onze showroom

Vloertegels brengen veel voordelen met zich mee. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar tegels zijn ook nog eens heel hygiƫnisch. Ze nemen namelijk geen stof op en daarom zijn ze makkelijk te onderhouden. U bent geen uren kwijt aan het schoonmaken van uw vloer.

Vloertegels zijn zeer geschikt voor vloerverwarming: koude voeten zijn dus verleden tijd. Ook hebben goede tegels een zeer lange levensduur en kunnen zelfs uw hele leven lang meegaan. Vloertegels passen ook altijd in uw interieur: van vierkante tot ronde stenen en van een gladde tot een grove steen: er zit altijd iets voor uw bij, in welke kleur dan ook.

Naast vloertegels bieden wij u natuurlijk nog veel meer soorten vloeren aan in onze showroom. U kunt ook verder kijken op de website voor de mogelijkheden.

Contact

Heeft u nog vragen over onze vloertegels of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en het assortiment? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Haag! Of neem contact met ons op.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)