Vloertegels

Wij bieden verschillende soorten vloertegels aan in elke kleur, afmeting of materiaal. Er zijn verschillende materialen waarvan een vloertegel gemaakt kan zijn. De twee meest voorkomende soorten zijn natuursteentegels en keramische tegels.

Natuursteentegels

Natuursteentegels zorgen voor een uniek karakter in uw interieur: iedere steen is anders. Ze zijn van sterk materiaal gemaakt en hebben daarom een lange levensduur. Bij natuurstenen vloertegels kunt u denken aan bijvoorbeeld vloertegels van leisteen, hardsteen, kalksteen, kwartsiet, graniet en marmer.

Keramische tegels

Keramische tegels bestaan uit gebakken aarde en mineralen. Deze vloertegels zijn vaak veel goedkoper dan natuursteentegels. Bij keramische vloertegels moet u denken aan bijvoorbeeld terracotta tegels, cementtegels, grestegels en faience tegels. Dit type tegel kunt u geheel naar uw eigen wens kiezen op het gebied van formaat, kleur en structuur. Hierdoor past een keramische tegel altijd in uw interieur en is het bovendien nog eens erg fijn voor de portemonnee.

In ons uitgebreide assortiment kunt u terecht voor een groot aantal verschillende soorten vloertegels. Van een marmeren vloertegel tot een cementtegel: bij ons bent u aan het juiste adres!

De voordelen van vloertegels

Vloertegels zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens heel hygiënisch. Ze nemen namelijk geen stof op en daarom zijn ze makkelijk te onderhouden. U bent dus geen uren kwijt aan het schoonmaken van uw vloer.

Daarnaast zijn vloertegels zijn zeer geschikt voor vloerverwarming, koude voeten zijn dus verleden tijd. Ook hebben goede tegels een zeer lange levensduur en kunnen deze zelfs uw hele leven lang meegaan. Door de tijdloze uitstraling en de ruime keuze passen ze altijd in uw interieur: van vierkante tot ronde stenen en van een gladde tot een grove steen. Er zit altijd iets voor uw bij, in welke kleur dan ook.

Maak vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via de contact pagina: